Advokat

Jacob Moltke Hoff

Kontakt

Jacob Moltke Hoff

Advokat

+45 27 61 24 42 jacob@agentoft.com

Jacob er specialist med brancheerfaring siden 2007 og med dybdegående kendskab til selskabsretten, herunder blandt andet i relation til etablering, løbende driftsmæssige virksomhedsforhold, kapitaltilvejebringelse og selskabsretlige omstruktureringer. Jacobs specialer omfatter endvidere nationale og internationale kontraktforhold, såvel som køb og salg af virksomheder i alle afskygninger. 

Jacob arbejder endvidere med ansættelsesret herunder i relation til ansættelse, stillingsændring, opsigelse samt overdragelse af medarbejdere ved virksomhedsoverdragelser. Jacob har også stor viden og erfaring med etablering af bonus- og incitamentsordninger, som f.eks. bonusaftaler, fantomaktieordninger, warrantprogrammer, købsoptioner, og andre former for tildeling og salg af kapitalandele til medarbejdere, ledelse og samarbejdspartnere. 

Jacob har igennem sin karriere været advokat i et internationalt advokatfirma og har været udstationeret som Legal Counsel i en international koncern indenfor produktion & fødevarer og har således oparbejdet stor indsigt, forståelse og viden om internationale forhold og store koncerner.